Kovács Csilla

Születésem óta a zene a mindenem. Kislányként arról álmodoztam, hogy egyszer majd „híres” énekesnő leszek. 🙂 Emlékszem volt egy nagy kerti hintánk és egy zsebrádióm és ha csak tehettem, kiültem a hintába és megpróbáltam megtanulni a rádióban elhangzó dalokat. Később a rokonságomat szórakoztattam az előadásaimmal. 🙂 Én úgy emlékszem, hogy 14 éves voltam, amikor az anyukám elvitt egy maghallgatásra a Vasutas Zeneiskolába, ahol Tarnai Kiss László művész úr / tanár úr azonnal felvett a tanítványai közé. Itt kezdődött a zenei pályafutásom. Rengeteg jó hangú, tehetséges emberrel ismerkedtem meg. Mindenkitől tudtam tanulni valamit és egyre inkább megerősödött bennem a vágy egy saját zenekar megalapítására.

Hosszú éveket töltöttem az un. „vendéglátós” műfajban, ahol olyan tapasztalatokra tettem szert, amelyek egyik iskolában sem megtanulhatóak. A mai napig hálás vagyok ezekért a pillanatokért. A sokszínű repertoárnak köszönhetően rengeteg műfajban kipróbálhattam magam, de mindig úgy éreztem, hogy mást szeretnék csinálni. Ekkor már írogattam verseket, énekelgettem a rokon gyerekeknek. Kisfiam születése után egyre erősödött bennem a gondolat, hogy én gyerekeknek szeretnék énekelni. Két akkori zenész kollégámmal Darida Tamással és Kerékgyártó Lászlóval neki is láttunk az első saját dalaink megírásának és megalapítottuk a Buborék együttest, amelyben azóta is énekelek és dalszövegeket írok. Eljött a gyerekzenekar első koncertének napja. Az előadás annyira jól sikerült, hogy újabb meghívást kaptunk és kapunk folyamatosan.

Azóta már nagyon sok idő eltelt és a Buborék együttes interaktív műsorát egyre inkább megismeri a közönség. Ez alatt az idő alatt az egyik nagy kiadó, az EMI megbízásából egy nagyon érdekes feladatot kaptam. A nagysikerű Hupikék törpikék kiadvány utolsó két lemezén énekelhettem a törpös dalokat. A lemezeken (Törpizsúr és Törpi party) való közreműködés igazi öröm volt számomra. Természetesen a kezdetektől rengeteg dolog történt, Ki Mit Tud-on való részvétel és helyezések, különböző zenekarok, voltam a Magyar rádió énekesnőképzőjében is, ahová 100 jelentkező közül csak 15-en nyertünk felvételt és még sorolhatnám de kevés lenne ez az oldal. 🙂 Hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit tiszta szívemből szeretek és mindezt olyan zenészekkel, kollégákkal, akikkel minden pillanat öröm és boldogság!!! 🙂 

Szeretne foglalni?

Ha igazán fergeteges hangulatú gyermekprogramot szeretne, akkor jó helyen jár!

Bővebben

Ki is az a Buborék együttes?

Koncert naptár

25 május 2024
01 június 2024
16:00
22 június 2024
10:00
13 július 2024

Szeretne foglalni?

Ha igazán fergeteges hangulatú gyermekprogramot szeretne, akkor jó helyen jár!

Bővebben